fbpx

Coach worden bij Mentorplus

Bij Mentorplus helpen we vastgelopen jongeren met leer- en/of sociaal-emotionele problemen weer successen te behalen. Dit doen we aan de hand van onze unieke aanpak.

Bezit jij superkrachten en wil je deze krachten inzetten om deze jongeren te helpen? Dan is werken als coach bij Mentorplus wat voor jou 🙂 !

Informatie

Omschrijving

Je krijgt een leerling toegewezen op basis van ons unieke matchsysteem. Gewapend met een op maat begeleidingsplan en bijgestaan door het Mentorplus team plan je zelf de begeleidingsbijeenkomsten in. De bijeenkomsten vinden plaats bij de leerling thuis en/of op school. In het proces ondersteun je naast de leerling ook de ouders en de mentor en docenten.

Werktijden & salaris

Het gaat om een part-time baan. Je hebt veel vrijheid om je eigen werktijden in te kunnen plannen, ideaal voor als je naast je huidige baan of als einde jaars student (andersoortige) werkervaring wilt opdoen binnen je beroepenveld. Je ontvangt van ons een markt-conform uurloon en een vergoeding voor de gemaakte reiskosten.

Jouw specificaties

Je hebt een studie afgerond of zit in de eindfase van een studie in de richting van de pedagogische wetenschappen of toegepaste pedagogische wetenschappen (hbo of wo). Je hebt ervaring en/of affiniteit met het begeleiden van jongeren. Je bent flexibel en praktisch ingesteld. Eigen vervoer is geen pre maar wel voordelig i.v.m. de verschillende locaties waar je naar toe gaat reizen.

Sollicitatieproces

Heb je interesse om coach te worden bij Mentorplus? Meld je dan hieronder aan. We nemen dan z.s.m. contact met je op om een sollicitatiegesprek in te plannen bij ons op de praktijk. Als de klik er is dan verwelkomen we je aan boord en ondertekenen we het contract. Vervolgens ontvang je van ons een training en je bent helemaal gereed om aan de slag te gaan!

Word jij onze nieuwe superheld(in)?