fbpx

Vacature Jeugd psycholoog

Voor de middelbare scholengemeenschap OSVS (8 middelbare scholen) in Schiedam en Vlaardingen biedt Mentorplus psychologische hulpverlening aan scholieren (12 t/m 18 jaar) die op de wachtlijst van de jeugdzorg of GGZ staan. Een unieke en bijzondere samenwerking waarin je als jeugdpsycholoog een waardevolle rol kan gaan spelen!

Functie details

Wat ga je doen?

Je biedt op maat hulptrajecten aan scholieren die op de wachtlijst van de jeugdzorg/ggz staan. Dit doe je in samenwerking met de desbetreffende middelbare scholen, wijkteams, jeugdzorg/ggz instellingen en natuurlijk het ondersteunde Mentorplus team. Omdat het een nieuw project is is er veel ruimte voor jouw ideeën. In deze functie kun je echt het verschil maken!

Wat krijg je?

Ten eerste een fijne werksfeer waarin je je snel thuis zult voelen en je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt gaan. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris inclusief pensioensregeling en reiskostenvergoeding. Ten slotte versterk je je vaardigheden met betaalde opleidingen en (verdieping)cursussen in jouw vakgebied :)

Wie ben jij?

Je hebt een Master of (hbo) bachelor behaald in de (jeugd)psychologie en hebt minimaal 2 jaar werkervaring in het vakgebied. Voor pluspunten: je hebt je Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) behaald. Daarnaast kun je flexibel omgaan met verschillende soorten hulpvragen. Ook voel je je als een vis in het water binnen een kleinschalig, informeel team waarin de lijntjes kort zijn en je veel vrijheid maar ook ondersteuning geniet

Hoe kan ik solliciteren?

Wil jij jeugdpsycholoog worden bij Mentorplus? Onze nieuwe superheld(in)? Mail dan je CV + motivatiebrief naar info@mentorplus.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen bij ons op de praktijk!

Wil jij ons team komen versterken?

Mail dan je CV + motivatiebrief naar info@mentorplus.nl!